Ankara'da kan donduran olay: Ölen kadın KADES kullanıyormuş!

Ankara’nın Çankaya ilçesi Dikmen Mahallesi'nde dün gece yaşanan olayda, tartıştığı eski sevgilisini tabancayla vuran bir şahıs, ardından aynı silahla intihar etti. Olayın meydana geldiği apartmanın en üst katındaki dairede, polisin uzun uğraşları sonucu içeri girmesiyle cesetlere ulaşıldı.

Ankara'da kan donduran olay: Ölen kadın KADES kullanıyormuş!
Yayınlanma:

Ankara Çankaya'da iddialara göre, S.Ö. (42) hakkında uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen, gece saat 03:00 sularında ablasının evinde kalan eski sevgilisi S.D.’nin (45) yanına geldi. S.Ö., uzun bir süre evde kaldıktan sonra, eski sevgilisinden kendisi hakkındaki şikayeti geri çekmesini istedi. S.D.’nin bu talebi reddetmesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle S.Ö., yanında getirdiği tabancayla S.D.'yi vurdu ve ardından aynı silahla kendi hayatına son verdi.

POLİSLER KAPIYI KIRARAK CESETLERE ULAŞTI

Çevredeki vatandaşların durumu fark edip ihbarda bulunmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, S.D. ve S.Ö.’nün hayatlarını kaybettiğini belirledi. Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öldürülen S.D.’nin olaydan önce birkaç kez ‘Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ni (KADES) kullandığı, ancak kapıya gelen polislere “Uygulamayı yanlışlıkla kullandım” dediği iddia edildi. Çevredeki vatandaşlar, olay günü sokağa sürekli polislerin gelip gittiğini ifade etti. Uzun süre haber alınamaması üzerine devreye giren Polis Özel Harekat ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdi ve cesetlere ulaştı.

KAPI AÇILDIĞINDA İSE İKİSİ DE VEFAT ETMİŞTİ

Olayın yaşandığı dairenin karşısında ikamet eden Aliye Adatepe, “Öldürülen kadın ‘KADES’ uygulamasını kullanmış. Kapıya gelen polislere de yanlışlıkla olduğunu söylemiş. Ardından polis ekipleri bir kez daha geldi. Dün sürekli buradalardı. Olayın olduğu ev iki katlı. Saldırgan kişi, kadını yukarıya çıkarmış. En köşe noktada olmuş olay. O yüzden hiç ses duymadık. Saldırganın gece 3’te eve girdiği söyleniyor. Uzun bir süre durmuş. Dün öğlen 5’te polisler kapıyı açtı. Saatlerce uğraştılar. İçeriden ses alamadılar. Kapı açıldığında ise ikisi de vefat etmişti. Kadının ablası, ‘Uzaklaştırma aldırmıştık. Seni kurtaramadık’ diye ağlıyordu. Belli ki önceden bir problemleri vardı. Olaydan sonra ekipler geldi. İncelemeler yaptı. Cenazeleri götürdüler" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.