Ankara'da mini vantilatörler moda oldu...

Yaz sıcaklarına dayanamayan vatandaşlar, taşınabilir özellikleri nedeniyle mini vantilatörlere yönelmeye başladı.

Ankara'da mini vantilatörler moda oldu...
Yayınlanma:

Yaz aylarında Türkiye genelinde yaşanan aşırı sıcaklar, vatandaşları olumsuz etkiliyor. Bu yüksek sıcaklıklardan bunalan insanlar, serinlemek için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Ancak son zamanlarda, taşınabilir özellikleri nedeniyle mini vantilatörler popüler hale geldi ve vatandaşlar bu cihazlara yönelmeye başladı.

Mini vantilatör kullanıcısı Şakir Üzel, sıcaklardan bunaldığı için bu cihazı tercih ettiğini belirterek, “Biz de bunaldığımız için tabii böyle bir önlemimiz oldu. Bunu geçen gün satın aldım. Toplu taşımalarda işimize çok yarıyor. Rahatlatıyor bizi. Herkese tavsiye ederim” dedi.

ccebcf8f-e7e7-4f5e-9758-96dbaf7213d3.jpeg

Mini vantilatör satıcısı Ahmet Çiçek ise sıcakların artmasıyla mini vantilatör satışlarında artış olduğunu kaydederek, “İhtiyaç talebine göre fanların stokları değişiyor. Ücretleri 250 lira ile 500 lira arasında değişiyor. El fanı ve masa fanı var. Modellerin çeşitlerine göre fiyatlar çeşitlilik gösteriyor. Kablolu ve kablosuz olmak üzere ikiye ayrılıyor. Sıcak havalarla beraber artacak satışları. İnsanlar aperatif serinleme yöntemi arıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.