Ankara'da oy kullanan başkanlar hangi mesajları verdi?

Başkent Ankara'da oylarını kullanan belediye başkanları ve başkan adayları, oy verme işleminin ardından seçmenlere son mesajlarını iletti.

Ankara'da oy kullanan başkanlar hangi mesajları verdi?
Yayınlanma:

DERLEME: ADEM YAVUZ IRGATOĞLU

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda oyunu kullandıktan sonra kameraların karşısına geçip seçmenlere mesaj verdi. Başkan Yavaş, ''Oylarımızı kullandık, Ankara için hayırlı olsun. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur." dedi.

yavas-oy.jpg

Başkan Mansur Yavaş, açıklamasının devamında "İnşallah saat 21.00’dan sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere.'' ifadelerini kullandı.

untitled-3.jpg

TURGUT ALTINOK NE DEDİ?

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Karargahtepe Mahallesi Kocatepe İlkokulunda oyunu kullanarak seçmenlere şu mesajı verdi:

"Bugün de olgunlukla vatandaşımız oylarını kullanır. Demokrasi, herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Vatandaşımızın iradesine hem sahip çıkacağız hem de saygı duyacağız. Ankara, sıradan bir Başkent değil, aynı zamanda Milli Mücadele'nin de başkentidir." dedi. Seçim sürecini nerede takip edeceğine ilişkin soruyu da cevaplayan Altınok, "Ankara İl Başkanlığımızda seçim sonuçlarını takip edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

gunerrrr.jpg

ANKARA'NIN EN BÜYÜK İLÇESİNE SANDIK ÇAĞRISI

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner de oyunu, Gazi Anadolu Lisesinde kullanarak seçmenlere çağrıda bulundu. Güner, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda Çankayalılara şu mesajı verdi: "Haydi Çankaya, sandık başına! “Yurttaşlık görevimizi yapıp oylarımızı kullandık. Henüz sandıklarına gitmemiş komşularımızın da 17.00’a kadar muhakkak uğramaları dileğiyle."

yasarrr.jpg

FETHİ YAŞAR'DAN DEMOKRASİ ŞÖLENİ VURGUSU

Demetevler'deki Şehit Hakan Ünver İmam Hatip Ortaokulunda oy kullanan CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, seçimin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Seçimlerin demokrasi şöleni şeklinde, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan sona ermesini temenni ettiğini ifade eden Yaşar, herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmesini ve seçme hakkını kullanarak oy kullanmasını diledi.

Cumhur İttifakı MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, Göksu Mahallesi Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulunda oyunu kullanarak "Seçimlerin Etimesgut'umuza, Ankara’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya, sandıklara davet ediyorum." mesajı paylaştı.

ramazan-simyek.jpg

BAŞKANLARDAN ART ARDA PAYLAŞIMLAR

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek de sosyal medya hesaından mesaj paylaşarak, "Gölbaşımız için oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize, Gölbaşı'mıza hayırlı olsun. Bu akşam tüm hemşehrilerimizle meydanlarda zaferimizi kutlamak ve sevgiyle kucaklaşmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerine kullandı.

tiryakioy.jpg

Cumhur İttifakı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki de erken saatlerde sandık başına gidip oyunu kullanan başkanlar arasında yer aldı. Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ailemle ile birlikte Karapürçek Mahallemizdeki Hayme Hatun İlkokulunda, ilçemizin ve şehrimizin geleceği için oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının Altındağ, Ankara ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.