Ankara'da sağanak yağış trafiği felç etti

Ankara Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünün dünkü uyarılarının ardından Başkent Ankara yağışlı bir güne uyandı. Ankara'da etkili olan yağış trafiği de felç etti.

Ankara'da sağanak yağış trafiği felç etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent Ankara'da yağışın etkili olmasıyla trafik de çileye dönüşüyor. Her yağmurda trafiğin kilitlendiği Konya Yolu, Samsun Yolu, Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu, Havalimanı güzergâhı başta olmak üzere ulaşımın yoğun olduğu noktalarda trafik durma noktasına geliyor.

araclar.jpg

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan yağış, sürücülere zor anlar yaşattı. İşe ve okula gitmek isteyen vatandaşlar trafikte yaşanan aksamalardan dolayı mağdur oluyor. Başkent'te sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış Öveçler Altgeçidi başta olmak üzere Ankara'nın birçok noktasında trafiği durma noktasına getirdi.

ankara-trafikkk.jpg

Ankara Valiliği, X hesabı üzerinden dün yaptığı açıklamada, 23 Mayıs Perşembe gününde beklenen yoğun sağanak yağış için Ankaralıları uyarmıştı. Bugün öğleden sonra şiddetini arttırması beklenen sağanak yağışa karşı sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olması öneriliyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.