Ankara'da sahte bal operasyonu: Tonlarca sahte ürün ele geçirildi

Ankara'nın Akyurt ilçesinde, sahte bal üretimi yapan firmalara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucunda, tonlarca sahte bal ve binlerce sahte ürün etiketi ele geçirildi.

Ankara'da sahte bal operasyonu: Tonlarca sahte ürün ele geçirildi
Yayınlanma:

Akyurt ilçesinde faaliyet gösteren bal üreticilerine yönelik denetimlerde, sağlıksız koşullarda üretilen sahte ballar ortaya çıkarıldı. Sahte balların yanı sıra, muhtelif firmalara ait binlerce sahte ürün etiketi de ele geçirildi. Yetkililer, vatandaşın sağlığına kasteden bu sahtekarlara karşı denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

adsiz-tasarim-16.png

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı öğrenildi. Sahte bal üreten ve satan firmalarla ilgili gerekli yasal işlemler sürdürülürken, sahtekarlıkla mücadele eden ekipler, benzer olayların yaşanmaması için sıkı denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

VATANDAŞIN SAĞLIĞI ÖNCELİK: SAHTE ÜRÜNLERE GEÇİT YOK

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların sağlığına zarar veren sahtekarların yakalanması için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı. Vatandaşların sağlığına yönelik tehdit oluşturan bu tür ürünlerle mücadelede kararlı olduklarını belirten yetkililer, takip ve denetimlerin sürdürüleceğini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.