Ankara'da silahlı kavga! 3 kişi tutuklandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan silahlı kavgada gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı. 3'ü ise serbest bırakıldı.

Ankara'da silahlı kavga! 3 kişi tutuklandı
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, Ankara’nın Mamak ilçesinde bir parkta 23 yaşındaki Doğukan Kabak, aralarında önceden husumet bulunan U.Ü. ve yanındaki diğer arkadaşlarıyla bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştılar.

Tartışma giderek hararetlenerek kavgaya dönüştü. U.Ü. Doğukan Kabak’ı yanındaki silahla vurdu ve olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen başından vurulan Doğukan Kabak, hayatını kaybetti.

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan, 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Buradaki kontrolleri bittikten sonra 6 şüpheli şahıs Ankara Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, Cumhuriyet savcısına ifade verdiler. Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine gönderilen şahıslar hakkında karar verildi. E., U.Ü., Y.A., ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. A.G.A., S.Ü., Ö.B.T. ‘nin ise adli kontrol tedbirleri çerçevesinde serbest bırakıldığı bildirildi.

suphel.jpeg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.