Ankara’da Turan Güneş Bulvarı üst geçidi tamamlandı

Ankara’nın yoğun trafiği ve yayaların güvenliği konusunda çalışmalarını hızlandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent’in önemli ulaşım arterlerinden biri olan Turan Güneş Bulvarı’nda başlattığı yaya üst geçidi projesini tamamladı.

Ankara’da Turan Güneş Bulvarı üst geçidi tamamlandı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

ABB, Başkent'in yoğun trafiğini rahatlatmak ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla başlattığı Turan Güneş Bulvarı üst geçit projesini tamamladı. Proje, bulvar üzerinde yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmeleri ve araç trafiğinin akışını düzenlemek amacıyla hayata geçirilmişti.

1-1.png

TRAFİK RAHATLADI, YAYALARIN GÜVENLİĞİ ARTIRILDI

ABB Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen projede, bulvar üzerinde yoğun yaya trafiğinin bulunduğu stratejik bir noktada yeni bir yaya üst geçidi inşa edildi. Hem araç trafiğinin akışını düzenlemek hem de yayaların güvenli geçişini sağlamak amacıyla tasarlanan üst geçit, bölgenin rahatlamasını sağladı.

Üst geçidin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki trafik sıkışıklığının büyük ölçüde azalması ve yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi mümkün hale geldi. Üst geçit modern mimarisi, estetik dokunuşları ve ergonomik yapısıyla dikkat çekerken, şehrin genel ulaşım altyapısına da fayda sağladı.

1-2.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.