Ankara'da vatandaşlar bu yerlere akın ediyor!

Ankara, şehir hayatının yoğun temposundan kaçmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için birçok piknik alanı sunuyor. Özellikle mangal yakmayı sevenler için Ankara'nın çeşitli bölgelerinde birçok ideal mekan bulunuyor. İşte Ankara'nın mangal yakılabilecek en popüler piknik alanları...

Ankara'da vatandaşlar bu yerlere akın ediyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara, doğası ve yeşil alanları ile piknik yapmayı sevenler için pek çok seçenek sunuyor. Mangal keyfini doğa ile iç içe yaşamak isteyenler için Ankara’daki en popüler piknik alanlarını derledik.

MAVİ GÖL (BAYINDIR BARAJI) PİKNİK ALANI

Mavi Göl, Ankara'nın en bilinen piknik alanlarından biri. Bayındır Barajı olarak da bilinen bu alan, geniş yeşil alanları ve göl manzarasıyla dikkat çekiyor. Mangal yakma alanları ve piknik masaları da yer alan bu yerde çocuklar için oyun alanları da bulunuyor.

mavigol.jpg

GÖKSU PARKI

Göksu Parkı, Eryaman'da yer alır ve büyük bir göle sahip. Göl çevresinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve geniş piknik alanları bulunuyor. Mangal yapmak için ayrılmış özel alanlar ve masalar sayesinde ailece keyifli vakit geçiriyor.

goksu.jpg

HARİKALAR DİYARI

Sincan'da yer alan Harikalar Diyarı, Türkiye'nin en büyük parklarından biri. Hem çocuklar hem de yetişkinler için çeşitli aktiviteler sunan bu parkta, mangal yapabileceğiniz özel alanlar da bulunuyor. Parkta ayrıca temalı oyun alanları ve yürüyüş parkurları da mevcut.

harikalardiyati.jpg

MOGAN GÖLÜ

Gölbaşı'nda yer alan Mogan Gölü Parkı, göl manzarası eşliğinde piknik yapma imkanı sunuyor. Mangal yakmak için ayrılmış özel alanları, yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları ile ziyaretçiler burada keyifli zaman geçiriyor.

mogan.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.