Ankara’dan yola çıkacaklar dikkat! Oralarda çalışma var

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 52. kilometresinde devam eden bağlantı kolu yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler, Ankara-İstanbul Otoyolu'na katılmak için Dempa Alt Geçidi'nden U dönüşü yapmak zorunda kalıyor. Ankara-Niğde Otoyolu'nun Kırşehir bağlantı yolunda Kırşehir yönüne devam eden çalışmalar nedeniyle trafik tek şeritten ilerliyor.

Ankara’dan yola çıkacaklar dikkat! Oralarda çalışma var
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kara yollarında çeşitli bölgelerde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışında düzenlemeler yapılıyor.

TEM Otoyolu’nun Hendek-Gümüşova kavşakları arasında yapılan üstyapı yenileme çalışmaları kapsamında İstanbul yönü gece 21.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında kesimler halinde trafiğe kapatılmakta, ulaşım diğer yönden sağlanıyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli’nin Akçaabat-Trabzon yönünde, 12.00-17.00 saatleri arasında yangın söndürme tatbikatı yapılacağı için sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

İzmir Çeşme Otoyolu'nun İzmir yönünde, 2-12. kilometrelerdeki Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları nedeniyle Güzelbahçe Gişeleri bölgesinde trafik akışı bant aktarmasıyla çift yönlü sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 31. kilometresinde menfez yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü devam ediyor.

Samsun-Ordu yolunun Ünye çevre yolu 6-8. kilometrelerindeki Yunus Emre Tüneli'nin Samsun yönü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, trafik diğer tüpten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Ağrı-Kağızman yolunun çeşitli kilometrelerinde devam eden yapım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü olarak bölünmüş yolun bir bölümünden sağlanıyor.

Kangal-Gürün yolunun 35-65. kilometreleri arasında asfalt kaplama çalışmaları dolayısıyla trafik kontrollü bir şekilde ilerliyor.

Sürücülerin, çalışma yapılan bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle tavsiye ediliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.