Ankara'daki sel metronun düzenini bozdu!

Ankara'daki yoğun yağışlar gündelik hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Dün akşam saatlerinde meydana gelen sağanak yağışlar metro seferlerinin aksamasına yol açtı. EGO Genel Müdürlüğünün yaptığı paylaşımda da metro seferlerinin durdurulması sebebiyle ulaşımın bazı güzergâhlarda ringler aracılığıyla yapıldığı açıklandı.

Ankara'daki sel metronun düzenini bozdu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Başkent Ankara'da günlerce sağanak yağış uyarısı yapıldı. Geçtiğimiz salı günü gecesi başlayan yağış, etkisini artırarak devam etti. Metrekare başına düşen ortalama 70 kilogramlık yağış, Ankara'da birçok evin ve iş yerinin su ile dolmasına neden oldu. Yoğun yağışlar özelikle Başkent'teki ulaşımı olumsuz etkiledi.

metro.jpg

'BALIK İSTİFİ' GİBİ YOLCULUK

Akşam saatlerinde etkili olan yağışlar metro istasyonlarını su ile kaplarken, birçok yerde de yolların ve çatıların çökmesine neden oldu. Sabah saatlerinde metro kullanarak işe gitmek isteyen vatandaşlar, metro seferlerinin durdurulması sebebiyle zor anlar yaşadı.

EGO Genel Müdürlüğü de yaptığı paylaşımda, Atatürk Kültür Merkezleri ve Yenimahalle İstasyonlarında ringler aracılığıyla ulaşımın sağlanacağını duyurdu. Çalışan metrolarda ise EFO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan anonslarla aksaklıklar için vatandaşlardan özür dilendi.

metrooo.jpg

Metro seferlerindeki gecikmelerden dolayı istasyonlarda kalabalıklar oluştu. İşe ve okula yetişmeye çalışan yolcular, metrolara binmek için birbiriyle yarıştı. Metrolara binme şansı olanlar ise balık istifi yolculuk yapmak zorunda kaldı. anadolugazete.com.tr ekibi, Sıhhiye metro istasyonundaki yoğunluğu yerinde görüntüledi.

metro-yogunluk.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.