Ankaralılar dikkat: 2 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören ilçesinde kanal çökmesi nedeniyle Giresun Caddesinin 11-12 Ekim tarihlerinde trafiğe kapalı olacağını açıkladı.

Ankaralılar dikkat: 2 gün boyunca trafiğe kapalı olacak
Yayınlanma:

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Sazan ve Küçük Bahçe Sokakları arasında kanal çöktü. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ASKİ tarafından çökmenin yaşandığı bölgede onarım çalışması yapılacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 11 ve 12 Ekim tarihlerinde Aşağı Eğlence Mahallesi Giresun Caddesinin trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Araç sürücülerinin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları kullanması istendi.

ABB'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Değerli Ankaralılar, 11 Ekim 2024 ve 12 Ekim 2024 tarihlerinde, Aşağı Eğlence Mahallesi Giresun Caddesi üzerinde, Sazan Sokak ve Küçük Bahçe Sokak arasında çöken kanal nedeniyle Keçiören ASKİ Müdürlüğü tarafından onarım çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle, belirtilen tarihlerde Giresun Caddesi trafiğe kapalı olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.