Ankaralılar dikkat! Ankara Büyükşehir Belediyesi açıkladı: Yarın bazı yollar kapalı

Başkent Ankara’da Atatürk’ün Ankara’ya ayak basmasının 104. Yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilecek bazı etkinlikler sebebiyle kapalı olacak yollar ABB tarafından açıklandı.

Ankaralılar dikkat! Ankara Büyükşehir Belediyesi açıkladı: Yarın bazı yollar kapalı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Atatürk’ün Ankara’ya gelmesinin 104. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında ‘Atatürk Garnizon Koşusu’ düzenlenecek. Düzenlenecek koşu gerekçesiyle Ankara’nın bazı noktalarında trafiğin çift yönlü kapalı olacağı belirtildi. Ankara Emniyeti de bugün konuyla ilgili bir paylaşım yapmıştı.

Yapılan açıklamada yarın saat 11.00'de Kara Harp Okulu Komutanlığı'ndan başlayarak Anıtkabir'e varacak "Atatürk Garnizon Koşusu" için belirlenen güzergâhta çift yönlü olarak trafik düzenlemesi yapılacağı açıklandı.

Bu güzergâh şu şekilde: Spor Okulu Kavşağı, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Anıtkabir Tandoğan Giriş Kapısı.

Ayrıca, saat 13.15'te Dikmen Keklikpınarı'nda gerçekleşecek tören için de trafik düzenlemesi yapılacak. Dikmen Caddesi'nin 1178. Cadde ile 901. Cadde arasındaki kısmı ve bu bölgeye bağlı cadde ve sokaklar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.