Ankaralılar soruyor: Metro istasyonları neden bakımsız?

Ankara Dışkapı Metro İstasyonu'nda kirli zeminler ve duvarlardaki lekeler vatandaşların tepkisini çekti. Yetkililerin acil temizlik çalışması yapması beklenirken; metro istasyonlarına çöp kovaları koyulması da bir başka talep oldu.

Ankaralılar soruyor: Metro istasyonları neden bakımsız?
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Dışkapı Metro İstasyonu'nda vatandaşların dikkatinden kaçmayan temizlik sorunları yaşanıyor. Metro istasyonunun zeminlerinde biriken kirler ve lekeler, duvarlarda oluşan izler, ve kırık aynalar, istasyonu kullanan vatandaşlar tarafından eleştirilere sebep oluyor.

adsiz-tasarim-2024-07-05t023816-189.png

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ELEŞTİRİSİ

Dışkapı Metro İstasyonu'nun duvarlarında belirgin lekeler, zeminde yaygın kirler ve kırık aynaların oluşturduğu görüntü kirliliği, metro istasyonunun genel estetiğini olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle aynalarda silik yazıların bulunması ve zeminlerin yeterince temizlenmemesi, istasyonun bakımsızlığına işaret ediyor.

adsiz-tasarim-2024-07-05t023722-119.png

METRO ALTI İÇİN ÇÖP KONTEYNIRI TALEBİ

Metro istasyonunu kullanan bazı vatandaşlar, yetkililerden daha titiz bir temizlik çalışması yürütülmesini talep ediyor. İstasyonun bu haliyle şehrin imajını zedelediğini ve günlük ulaşım deneyimini olumsuz etkilediğini savunan vatandaşlar, yetkililerin acilen bu duruma müdahale etmesi gerektiğini belirtiyor.

Metro altlarına çöp kutularının koyulmasını da öneren vatandaşlar, pandemi tecrübesi yaşayan bir ülke olarak günlük binlerce kişinin seyahat ettiği ulaşım sistemlerinin daha hijyenli olmasını talep ediyor.

adsiz-tasarim-2024-07-05t023938-073.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.