Ankara'nın Başkanları Paris'i sevdi: Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan 17. Paris Paralimpik Oyunları'nı izlemek için Paris'te

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediyesi Başkan Vekili Atila Çelik ile birlikte 17. Paris Paralimpik Oyunları'nda yer aldıklarını belirtti.

Ankara'nın Başkanları Paris'i sevdi: Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan 17. Paris Paralimpik Oyunları'nı izlemek için Paris'te
Yayınlanma:

Özarslan, turnuvada Türkiye’ye ilk madalyalarını kazandıran Meryem Betül Çavdar ve Alican Özcan'ı tebrik ederek, “Sporcularımız bizi milletçe gururlandırdı.” dedi.

Özarslan, açıklamasında İstiklal Marşı'nı sevinç gözyaşları içinde dinletmek ve Türk bayrağını en yüksek noktada dalgalandırmanın ortak hedefleri olduğunu belirtti. Sporcuların azmi ve yeteneklerine duyduğu güveni dile getiren Özarslan, “Bu hedefe ulaşacağımıza olan inancımız tam,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Paris'te yaşanan bu gurur anlarının, Türkiye’nin spor alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdiğini vurguladı.

Ankara EGO Spor sporcusu olan Para tekvandocu Meryem Betül Çavdar dün bronz madalyanın sahibi olmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında kadın voleybol takımının maçını izlemek için CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte kısa süre önce bir kez daha Paris'e gitmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.