Ankara'nın en ucuz büfesi, alan bir daha alıyor

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bu dönem Başkent'te örnek bir projeye daha imza atarak 20'ye yakın noktada büfe açıp halka ucuz ve kaliteli hizmet veriyor.

Ankara'nın en ucuz büfesi, alan bir daha alıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Ankara'nın en ucuz büfeleri Keçiören'de her geçen gün çoğalıyor. Başkan Turgut Altınok, ilçe genelindeki 20 noktada Keçiören Belediyesi Mahalle Büfeleri'ni hayata geçirdi.

İçerisinde çay, poğaça, su, nescafe, soda,meyve suyu, soğuk çay ve tost çeşitleri bulunan büfelerde ücretler ise piyasanın katbekat altında.

''VATANDAŞ TEŞEKKÜR EDİYOR''

mata.jpg

Esertepe Mahallesi Şehit Jandarma Komando Er Hasan Açıksöz Parkı'nda bulunan büfe görevlisi Fatih Akbaba, "Vatandaşlar hizmetimizden çok memnun. Buradan uygun fiyatlara alışveriş yapan her yaş grubundaki vatandaşımız, başta Belediye Başkanımız Turgut Altınok olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyor." dedi.

Akbaba, özellikle öğrencilerin okula giderken ve okul çıkışında poğaça, tost, su alışverişini belediyenin büfelerinden yaptığını belirterek, "Ucuz ve kaliteli hizmet alarak aile bütçelerini fazla zorlamamış oluyor. Kış saatine göre büfemizi sabah 9'da açıp akşam 20.00'de kapatıyoruz. Yaz saatinde ise sabah 8.00'de açıp akşam 23.00'de kapatıyoruz. Günlük bu büfede 500 poğaça ve yaklaşık bin 500 bardak çay satışı yapıyoruz." diye konuştu.

mata2.jpg

BÜFELERDEKİ FİYAT LİSTESİ

Keçiören Belediyesine ait mahalle büfelerindeki fiyat listesine göre;

Çay 50 kuruş,
Poğaça 1 TL,
50'lik Su 3 TL,
Sütlü Kahve 4 TL,
Soda 4 TL,
Meyveli Soda 5 TL,
Meyve Suyu 7 TL,
Soğuk Çay 10 TL'den satılıyor.

BÜFERLERDEN BAZILARI

3 yıldır Keçiören'de hizmet veren büfelerin bir kısmı şöyle:

Esertepe Mahallesi, Yayla Mahallesi, Emir Karatekin Bey Parkı, Kuşcağız, Tepebaşı, Lavanta Bahçesi, Yozgat Bulvarı, Kanuni Parkı, İncirli, Basın Caddesi Çiçekli Parkı...

Keçiören Belediyesine ait büfeler, (ramazan ayı dışında) haftanın 7 günü halka hizmet veriyor.
Ucuz ve kaliteli hizmet aldıklarını söyleyen mahalle sakinleri, Başkan Turgut Altınok'a teşekkür ederek memnuniyetini dile getiriyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.