Ankara'nın merkezindeki bu görüntüler paniğe sebep oluyor!

Ankara'nın Dikmen semtinde başıboş olarak dolaşan köpekler semt sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Yolda giderken sürü halinde gezen köpekler için vatandaşlar çözüm bekliyor.

Ankara'nın merkezindeki bu görüntüler paniğe sebep oluyor!
Yayınlanma:

Ankara'nın merkez ilçesi Çankaya'nın Dikmen semtinde toplu halde gezen köpekler vatandaşların paniklemesine sebep oluyor. Semt sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına sebep olan sokak köpekleri için bir çözüm bulunması bekleniyor.

SEMT SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Boş arazilerde dolaşan köpekler diğer sokak hayvanlarına ve yolda yürüyen vatandaşlara saldırabiliyor. Başı boş olarak sokaklarda ve ana yollarda gezen köpekler, seyir halindeki araçların da çoğu zaman önüne atlıyor. Boş arazilere bırakılan köpekler, semt sakinlerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

kopekler.jpg

Civardaki vatandaşlardan edinilen bilgilere göre, sokak köpekleri sebebiyle evcil hayvanlar ve küçük çocuklar da dışarı çıkmakta güçlük çekiyor. Anadolugazete.com.tr'ye bilgi veren bir vatandaş evinin önünde dolaşırken köpeklerin üzerine doğru koştuğunu, binaya saklanarak köpeklerden kurtulduğunu ifade etti.

Semtte yaşayan bir diğer vatandaş ise İlker 1. Caddede araç kullanırken aracına sokak köpeklerinin saldırdığını ve olası büyük bir kazadan kıl payı kurtulduğunu aktardı.

Vatandaşlar, sokak köpeği saldırılarına karşı belediyeden yardım beklediklerini de ifadelerine ekledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.