Ankara'ya kış geldi, keçi boynuzu pekmezine talep arttı!

Başkent Ankara'da yaklaşık 20 yıldır aktarlık yapan Oktay Şan, havaların soğumasıyla beraber vatandaşların bitki çayları, pekmez ve keçi boynuzu pekmezi gibi ürünleri tercih etmeye başladığını söyledi.

Ankara'ya kış geldi, keçi boynuzu pekmezine talep arttı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER:ESRA SARI

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla hastalıkların artması, vatandaşların doğal ürünlere ve bitkilere yönelmesine neden oldu.

Ankara'da yaklaşık 20 yıldır aktarlık yapan Oktay Şan, havaların soğumaya başlamasıyla Başkentlilerin özellikle bitki çaylarını ve pekmez çeşitlerini tercih etmeye başladığını söyledi.

Kış mevsiminde vatandaşların en çok ıhlamur, zencefil, zerdeçal ve atom çayı gibi ürünleri tercih ettiğini ifade eden Şan, kış çayı satışlarında artış olduğunu söyledi.

KIŞ GELDİ, KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİNE TALEP ARTTI

Havaların soğumaya başlamasıyla beraber vatandaşların bağışıklık sitemini güçlendirmek için pekmezi tercih ettiğini anlatan Şan, şöyle konuştu:

"Vücut direncini artırmak için vatandaşlar yediklerine dikkat etmek zorunda. Şu anda vatandaşlar özellikle keçi boynuzu pekmezi tercih ediyor. Ayrıca keçi boynuzu özü, çam balı gibi ürünleri de alıyor. Bu ürünler çok faydalı. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor."

"VATANDAŞ DOĞAL ÜRÜNLERE YÖNELDİ"

Şan, vatandaşların doğal ürünleri daha çok tercih etmeye başladığını da ifade ederek, şunları kaydetti:

"Vatandaşların bilinç düzeyi artmaya başladıkça doğal ürünlere yöneldi. Şimdi vatandaşlar doğal ortamları ve doğal yiyecekleri tercih etmeye başladı. Artık günümüzde şehirden köye göç başladı. Hastalıklar arttı. Bu nedenle vatandaş doğal - organik ürünleri tercih etmeye başladı. Bu sevindirici bir durum."

UZMANINDAN "ÇAM BALI" TÜKETİN TAVSİYESİ

COVID-19 virüsüne yakalanmış vatandaşların eskisi gibi sağlıklı olmadığını, virüsün hasar bıraktığını belirten Şan , konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Vatandaşların vücut direnci düşük. Havalar soğuyor vatandaşlar hasta oluyor. Özellikle çocuklar da hastalanıyor. Vücut direncini artırmak isteyen vatandaşlara önerim: Çam pekmezi ve çam kozalağı, çam şurubu, çam balı tüketmeleri gerekiyor. Vücut hastalıkla savaşsın, güçlensin."

BU , ACUN HER DERDE DEVA!

Şan, Ankara'daki aktarların bağışıklık sistemini güçlendirmek için macun hazırladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Ben de macun yapıyorum. Özellikle çocuklarıma hazırladığım macunu her gün yediriyorum. Çocuklarım çok sağlıklı. Çocuklarımın bağışıklık sistemi çok güçlü. Macunun içinde arı poleni, propolis, arı sütü, çörek otu, ısırgan tohumu, zencefil, zerdeçal gibi birçok doğal ürün bulunuyor. Bu macundan sabah aç karna 1 tatlı kaşığı aile fertleri yerse bağışıkları güçlenir, hastalığa yakalanmazlar."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.