Ankara'ya yaz gelmiyor: Saçaklar insanlarla doldu

Son günlerde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışlar, Ankara'da günlük güneşlik yaz havasına gölge düşürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları doğrultusunda vatandaşlar, ani yağmurlara karşı dikkatli olmaya çağrılıyor.

Ankara'ya yaz gelmiyor: Saçaklar insanlarla doldu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'da gündüzleri günlük güneşlik yaz havası hakimken, son günlerde akşam saatlerinde bastıran yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Ani başlayan sağanak yağışlar, kent sakinlerini saçak altlarına sığınmaya zorladı.

eaq.jpg

VALİLİK UYARMIŞTI

Bu durum, Ankara Valiliği'nin daha önce yaptığı uyarıları hatırlattı. Valilik, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine dayanarak, özellikle Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını belirtmişti.

METEOROLOJİNİN VERİLERİ NE DİYOR?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki günlerde de benzer hava koşullarının devam etmesi bekleniyor.

e.jpg

Ani sağanak yağışların, akşam saatlerinde Ankara'nın çeşitli bölgelerinde etkisini sürdüreceği ve vatandaşların bu duruma karşı hazırlıklı olmaları gerektiği vurgulandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.