Anne çocuk evleri Sincan'da hizmet veriyor

Sincan'ın anne çocuk etkinlik evleri çocukların sosyalleşebilmeleri açısından haftanın 6 gününde hizmet veriyor.

Anne çocuk evleri Sincan'da hizmet veriyor
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi anne ve çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için anne ve çocuk evlerini hizmete açtı. Her gün farklı etkinliklerin yapıldığı oyun evlerinde çocuklar eğitimcilerin kontrolünde sosyalleşme imkanı buluyor. Çocuklara İngilizce ve spor gibi alanlarda da eğitimler veriliyor.

HAFTANIN 6 GÜNÜ ÇOCUKLARA HİZMET VERİLİYOR

Uzman eğitimciler tarafından yapılan etkinliklerde çocukların hem öğrenmesi hem de eğlenceli vakit geçirmesi sağlanıyor. Dil eğitiminin de verildiği oyun alanlarında İngilizce şarkılar söylenerek çocukların yabancı dil öğrenmesi sağlanırken, jimnastik eğitimiyle de çocuklar sporla küçük yaşta tanışıyor.

anne-cocuk-evi.jpg

Haftalık takvimle bilgilendirilen aileler anneleri ile oyun alanına giderek yaşıtlarıyla sosyalleşme imkanı buluyor. Çocuklara 'Geri dönüştürüp oynuyorum' etkinliği ile geri dönüşüm konusu hakkında da bilgiler veriliyor. Çocukların temel motor becerilenin gelişmesini sağlayan etkinlikler Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi ve Yavuz Sultan Selim anne çocuk oyun evlerinde haftanın 6 günü boyunca devam ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.