'Aşk Müzikali' Başkentli sanatseverlerle buluştu

Tulpar Dans Topluluğu'nun kurucusu Sadettin Efe Batmaz'ın sanat yönetiminde gerçekleşen Aşk Müzikali, kırk sanatçının sahne performansıyla seyirciyle buluştu.

'Aşk Müzikali' Başkentli sanatseverlerle buluştu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Kafkas coğrafyasında yaşayan, farklı kültürlerden gelen iki genç arasındaki aşkı konu edinen müzikal, Kafkas danslarının etkileyici örnekleriyle izleyicilerden büyük takdir topladı.

Sadettin Efe Batmaz ve sanatçı arkadaşları, bu olumlu geri dönüşlerle motive olarak diğer gösterilerin hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kafkas danslarının ihtişamını ve aynı zamanda zorluk seviyesini içeren Aşk Müzikali, Ankara'nın sanatseverlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

untitled-1-011.jpg

Tulpar Dans Topluluğu'nun kurucusu Sadettin Efe Batmaz, 2016 yılında başladıkları faaliyetleriyle ilgili olarak, "Tulpar Dans, sahne sanatları aracılığıyla Türk mirasını canlandıran ve gelecek nesillere aktaran bir dans topluluğudur. Geleneksel Türk danslarını teknolojik prodüksiyonlarla birleştirip estetikle harmanlayarak, derin köklerimizi ve zengin kültürel geçmişimizi izleyicilere benzersiz bir deneyim sunuyoruz. Her performansımız, dansın gücüyle birleşen anlam dolu hikayelerle doludur. Tulpar Dans, Türk kültürünün canlılığını ve zenginliğini korumak, gelecek kuşaklara aktarmak ve izleyicileri bu muhteşem mirasa hayran bırakmak için titizlikle çalışmaktadır," ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.