ATO Başkanı Gürsel Baran: Ankara savunma sanayisinin de başkenti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ‘İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı'nda "Ankara savunma sanayisinin de başkenti durumunda" ifadelerini kullandı.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Ankara savunma sanayisinin de başkenti
Yayınlanma:

‘İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı, İçişleri Bakanlığı himayesinde Ankara Ticaret Odası'nın destekleriyle Başkentte ilk kez gerçekleştiriliyor. Fuarın açılışında açıklamalarda bulunan Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Ankara, savunma sanayi ve havacılık sektörü şirketleriyle savunma sanayinin de başkenti durumunda" dedi.

İLK 100'E GİREN 5 ŞİRKETİN MERKEZİ ANKARA'DA

Savunma sanayiinin gelişiminden memnuniyet duyduklarını dile getiren Baran, "Şehrimizdeki savunma sanayi kuruluşları, dünyanın en büyük savunma sanayi kuruluşları listesine girmeyi başarıyor. Dünyanın en prestijli savunma sanayii listesi olarak kabul edilen DefenseNews Top 100'ün listesine Türkiye'den giren beş şirketin merkezi de Ankara'da bulunuyor. Böyle bir potansiyele sahip şehrimizde gerçekleştirilen bu organizasyonu, Türkiye'nin üretim kapasitesini ortaya koyarak, yeni iş birliği fırsatlarının kapılarını açması açısından çok önemli buluyorum" ifadelerini kullandı.

‘İGEF'24 İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı, 21 Eylül'e kadar Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.