ATO’dan 100. yıl mesajı

ATO Başkanı Baran, “Türk milleti azmiyle, birlik ve beraberliğiyle 100 yılda Türkiye Cumhuriyet’ini gelişmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke durumuna taşıdı.” dedi.

ATO’dan 100. yıl mesajı
Yayınlanma:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türk milletinin kahramanlık destanı yazdığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük armağanının Cumhuriyet olduğunu ifade eden Baran, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan Türk milleti, milli mücadele ruhunu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için de harekete geçirerek, azmiyle, birlik ve beraberliğiyle 100 yılda Türkiye Cumhuriyeti’ni gelişmiş, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke durumuna getirmiştir” dedi.

“ANKARA’DA TEKNOLOJİYİ TİCARETLE BULUŞTURUYORUZ”

Genç Cumhuriyet’in ekonomik gelişiminde rol üstlenen, Cumhuriyet ile yaşıt Ankara Ticaret Odası’nın da 100’üncü yılı olduğunu kaydeden ATO Başkanı Baran, “Milli mücadelemizin son kalesi, Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’da teknolojiyi ticaretle buluşturuyor, dünyadaki her bir yeniliğin ülkemize ve şehrimize taşınmasına öncülük ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“TİCARETİN MÜHRÜNÜ GELECEK YÜZYILLARA DA VURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyet’in 100’üncü yılını büyük bir gururla karşıladıklarını vurgulayan Baran, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyet, Türk milletinin yokluklar içinde gösterdiği azim ve inancın, şanlı mücadelesi ile yeniden dirilişinin sembolüdür. Cumhuriyetimiz ile yaşıt, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkentinin Ticaret Odası olmanın sorumluluğu içinde, asırlık geçmişimizin geleneğiyle ticaretin mührünü gelecek yüzyıllarımıza da vurmak için çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve vatanımız için milli mücadeleden bu yana can veren tüm şehitlerimize minnetimizi unutmuyor, bu toprakların canla kanla vatan haline getirildiğini bir an için aklımızdan çıkarmadan Cumhuriyet’e sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyorum.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.