Başkan Acar'dan Ankaragücü'ne tebrik

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Trendyol 1. Lig’de Ankara’mızı temsil eden Ankaragücü’müz, Eryaman Stadı’nda önemli maçta lider Kocaelispor’u Rotariu, Bajic, Cephas ve Efkan’ın golleri ile 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışına ortak oldu. Maç öncesi anlamlı kareografileri ile bizleri duygulandıran vefakâr Ankaragücü taraftarına ve bizlere bu güzel galibiyeti yaşatan Ankaragücü’müze teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Acar'dan Ankaragücü'ne tebrik
Yayınlanma:
Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan müsabakayı kazanan 4-2'lik skorla MKE Ankaragücü oldu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Trendyol 1. Lig’de Ankara’mızı temsil eden Ankaragücü’müz, Eryaman Stadı’nda önemli maçta lider Kocaelispor’u Rotariu, Bajic, Cephas ve Efkan’ın golleri ile 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışına ortak oldu. Maç öncesi anlamlı kareografileri ile bizleri duygulandıran vefakâr Ankaragücü taraftarına ve bizlere bu güzel galibiyeti yaşatan Ankaragücü’müze teşekkür ediyor, Süper Lig yolunda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.