Başkan Beşikçioğlu bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, göreve geldiği günden itibaren saha ziyaretleri gerçekleştirerek, ilçenin sorunlarını yerinde tespit edip hızlıca çözüme ulaştırıyor. Eksiklikleri ve vatandaşların taleplerini yerinde inceleyen Beşikçioğlu, halkın görüşlerine önem vererek hizmetlerini talepler doğrultusunda şekillendiriyor.

Başkan Beşikçioğlu bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçesinin altyapısını güçlendirmek ve yolların kalitesini artırmak için ’yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Başkan Beşikçioğlu, bu çalışmaları yerinde inceleyerek, belediye birimlerinin faaliyet gösterdiği bölgeleri ziyaret edip yetkililerden detaylı bilgi alıyor.

alt-yapi-calismalari-ve-ziyaretler-7.jpeg

Başkan Beşikçioğlu, Fen İşleri Müdürlüğünün gerçekleştirdiği projeler kapsamında; Seyyide Hatun Camii ve Şehit İzzet Özkan İlkokulu'nda tretuvar ve bordür çalışmalarını, Kazım Karabekir, Topçu, Ayyıldız ve Piyade Mahallelerinde ise asfalt ve kaldırım düzenlemelerini yakından inceledi. Asfalt döküm çalışmalarının bölgenin modernizasyonuna önemli katkılar sunduğunu belirten Beşikçioğlu, “Bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla yollarımızı iyileştiriyoruz. Sorunlu olan yerleri teker teker listeleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

alt-yapi-calismalari-ve-ziyaretler-8.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.