Başkan Şahin SMA hastası Yağız bebek için sokağa çıktı! Mamaklılardan kampanyaya destek istedi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "SMA’lı yavrularımız için Mamak esnafı da bizimle. Mamak Caddesi esnafımızı ziyaret ettik, onlar da SMA hastası yavrumuz Yağız Asaf için destek sundu. Bu dayanışma sayesinde, evladımız daha sağlıklı bir geleceğe kavuşacak. Verdikleri destek için tüm esnafımıza yürekten teşekkür ederiz. " dedi.

Başkan Şahin SMA hastası Yağız bebek için sokağa çıktı! Mamaklılardan kampanyaya destek istedi
Yayınlanma:

Mamak'ta yaşayan ve SMA hastalığı ile mücadele eden çocukların kampanyalarına destek olmaya devam ediyor. SMA’lı çocukların tedavisi için aileleri tarafından başlatılan kampanyalara sık sık destek veren Başkan Şahin, SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 4 buçuk aylık Yağız Asaf isimli bebeğin kampanyasına vatandaşlardan destek istedi.

gzg6ofpwqaqg2um.jpg

"SMA'LI YAVRULARIMIZ İÇİN MAMAK ESNAFI DA BİZİMLE"

Sokağa çıkan Şahin, esnafla bir araya gelerek, "SMA'lı yavrularımız için Mamak esnafı da bizimle" dedi.

gzg61kjxia0jd-a.jpg

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"SMA’lı yavrularımız için Mamak esnafı da bizimle. Mamak Caddesi esnafımızı ziyaret ettik, onlar da SMA hastası yavrumuz Yağız Asaf için destek sundu. Bu dayanışma sayesinde, evladımız daha sağlıklı bir geleceğe kavuşacak. Verdikleri destek için tüm esnafımıza yürekten teşekkür ederiz. Destek olmak için: IBAN: TR74 0020 5000 0994 7666 4000 01 | TL Alıcı: Yağız Asaf ÇAĞLAR Açıklama: YAĞIZ ASAF Gelin, Yağız’a nefes olalım."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.