Başkan Süleyman Acar'dan Recai Kutan için başsağlığı mesajı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 94 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Süleyman Acar'dan Recai Kutan için başsağlığı mesajı
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Acar, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Ömrünü ülkesine ve milletine adamış, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Mehmet Recai Kutan ağabeyimizin vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Merhum büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hayırla yaşadı, hayırla göçtü. Her daim hayırla da yad edilecek. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar, CumhurbaşkanRecep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ı da vefatının yıl dönümünde andı.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kıymetli validesi Tenzile Erdoğan Hanımefendi’yi vefatının yıl dönümünde rahmetle anıyorum. İnancı ve değerleriyle topluma örnek bir şahsiyet olan aynı zamanda merhameti, tevazuu ve azmiyle bıraktığı iz, nesiller boyunca unutulmayacaktır. Bu vesileyle, bir kez daha kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve ailesine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Rabbim, cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.