Ankara'da sahipsiz sokak köpekleri anne-kızın hayatını kararttı!

Çankaya’da ikamet eden Uluslararası Gazeteciler Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı Süreyya Terzioğlu, sahipsiz sokak köpekleri yüzünden 3 kere trafik kazası geçirdiğini, kızının ise köpekler tarafından ısırıldığını dile getirdi.

Ankara'da sahipsiz sokak köpekleri anne-kızın hayatını kararttı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankaranın Çankaya ilçesine bağlı Birlik Mahallesi’nde yaşayan Uluslararası Gazeteciler Konfederasyonu Kadın Kolları Başkanı ve anadolugazete.com.tr Yazarı Süreyya Terzioğlu, sahipsiz sokak köpekleri yüzünden 3 kere trafik kazası geçirdiğini, kızının ise köpekler tarafından ısırıldığını söyledi.

Yaşadıklarını anadolugazete.com.tr’ye anlatan Süreyya Terzioğlu, yaşadığı mahallede çok sayıda sahipsiz köpeğin bulunduğunu aktardı.

whatsapp-image-2024-08-27-at-12-48-03-1.gif

SOKAKTA RAHAT YÜRÜYEMİYORUZ!

Sahipsiz köpekler yüzünden 3 kere trafik kazası geçirdiğini belirten Terzioğlu, mahallede bulunan köpekler yüzünden sokakta rahat yürüyemediğini anlattı. Terzioğlu, “Mahallede bulunan köpekler ‘saldıracaklar’ diye çok korkuyorum. Köpekleri görünce yolumu değiştiriyorum. Bir gün köpeklerden kaçmak isterken otomobil çarptı. 2 ay sırt üstü yatmak zorunda kaldım.” dedi.

KIZINA KÖPEKLER SALDIRDI!

Mahallede yaşayan birçok sakinin sahipsiz sokak köpekleri tarafından ısırıldığını belirten Terzioğlu, “Köpekler kızımı elinden ısırdı. Kızım şu an halen olayın etkisinden kurtulamadı. Kızım travma yaşadı. Hala da kendisine gelemedi. Köpeklerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.” ifadesini kullandı.

whatsapp-image-2024-08-27-at-12-48-01.gif

ANKARA'NIN GÖBEĞİNİ SOKAK KÖPEKLERİ ELE GEÇİRDİ!

Terzioğlu, “Ankara’nın göbeğinde yaşıyorum. Oturduğum mahallede yaklaşık 15 tane sahipsiz köpek bulunuyor. Hayvanseverler binanın önüne hayvanlar için yiyecek bırakıyor. Ancak köpekler çok agresif.” diye konuştu.

Batıkent’te bulunan evinin bahçesinde bulunan yavru kedinin ise sahipsiz köpekler tarafından parçalandığını ifade eden Terzioğlu, şunları kaydetti:

“Yaşadığımız olayı halen unutamıyoruz. Çok üzücü bir olay, kahrolduk. Şunu da belirtmek istiyorum: Hayvanları çok seviyorum ancak sokakta sahipsiz köpek bulunmaması gerekiyor. Avrupa’daki birçok ülkede sokakta sahipsiz köpek göremezsiniz.”

Terzioğlu, Ankara'da sahipsiz sokak köpek sorununun bir an evvel çözülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.