Batıkent Rekreasyon Alanı Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kent genelindeki park ve rekreasyon alanlarının sayısını artırmayı sürdürüyor. “Batıkent Rekreasyon Alanı”nda Başkentliler keyifli vakit geçiriyor.

Batıkent Rekreasyon Alanı Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ABB, ‘Yeşilin Başkenti’ sloganıyla kent genelindeki park ve rekreasyon alanların sayısını artırıyor. Yenimahalle ilçesindeki Kentkoop Mahallesi’nde yıllarca atıl durumda bulunan 431 bin 600 metrekarelik dev alana yapılan Batıkent Rekreasyon Alanı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

knn-4906.gif

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının Batıkent'e kazandırdığı ve içerisinde BelPa Kafe, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor kompleksleri, futbol ve basketbol sahası, Gençlik Merkezi ile Kadınlar Lokali’nin de yer aldığı rekreasyon alanında Başkentliler güzel zaman geçiriyor.

knn-4883.gif

Batıkent Rekreasyon Alanı'nı ziyaret eden Kadir Satırgan, emekli beden eğitimi öğretmeni olduğunu belirtti. Rekreasyon alanının eski halinin çok kötü olduğundan bahseden Satırgan, "Eskiden burası berbattı, perişan bir durumdaydı, buradan geçerken görüyorduk. Eşim buraya daha önce gelmişti bugün de beni getirdi çok beğendik.” dedi.

knn-4940-1.gif

Şerife Satırgan, park alanını çok güzel bulduğunu belirterek, bu yenilikleri halka kazandırdığı için Mansur Yavaş’a teşekkür etti.

Batıkent Rekreasyon Alanını ziyaret eden Serap Demirel, buraya ilk defa bugün geldiğini, çok güzel bulduğunu söyledi. Demirel," Eskiden burada başıboş köpekler geziyordu çöplük alanıydı, boş bir araziydi şimdi görünce de şaşırdım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Alperen Çakır ise “Park çok güzel olmuş her akşam geliyoruz buraya eskiden burası bomboştu burayı yapmaları iyi oldu.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.