Belediye başkanlarından Şehit Kander Babür için başsağlığı mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları, Pençe - Kaplan Operasyonu Bölgesinde şehit olan Kander Babür için başsağlığı mesajı paylaştı.

Belediye başkanlarından Şehit Kander Babür için başsağlığı mesajı
Yayınlanma:

Şırnak 48. Hudut Tugayı'nda görev yapan Sözleşmeli Er Kander Babür, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde geçirdiği kalp krizi sonucu şehit düştü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları, şehidimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan kahraman askerimiz Kander Babür’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Aziz şehidimiz Tnk. Söz. Er. Kander Babür’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Başımız sağ olsun" dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinde şehit olan Tank Sözleşmeli Er Kander Babür'e Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" paylaşımında bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Pençe - Kaplan Operasyonu bölgesinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Kander Babür’e Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize sabırlar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Pençe - Kaplan Operasyonu Bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Tnk. Söz. Er Kander Babür’e Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Pençe-Kaplan Operasyon bölgesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan askerimiz Tnk. Söz. Er Kander Babür’e Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.