Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap: "Turizme ivme kazandıracağız sözü, unutulmadı"

27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nin açılışında anadolugazete.com.tr'ye konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, festivalin Beypazarı turizmine önemli katkılar sağlayacağını vurgulayarak, "Seçimlerde turizme ivme kazandıracağız sözümüzü unutmadık." dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap: "Turizme ivme kazandıracağız sözü, unutulmadı"
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara’nın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü ilçesi Beypazarı, bu yıl 27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan festival, yöresel lezzetlerden el sanatlarına, halk oyunlarından konserlere kadar geniş bir yelpazede kültürel zenginlikleri ziyaretçileri ile buluşturuyor.

"İKİ AYDAN FAZLA SÜREDİR BU FESTİVALE HAZIRLANIYORUZ"

anadolugazete.com.tr olarak festivalin ilk gününde, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'tan fesvival ile ilgili görüşlerini aldı. Başkan Kasap, festivalin hazırlık süreci ve Beypazarı turizmine olan katkılarına dair düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “İki ayı aşkın süredir bu festivale emek verdik. Özellikle sosyal medya reklam çalışmaları konusunda büyük gayret sarf ettik. İnşallah kazasız belasız bitirmeyi umut ediyoruz."

1-001.jpg

"PAZAR GÜNÜ TURİST YOĞUNLUĞU BEKLİYORUZ"

Festivalin özellikle Pazar günü yoğun bir turist akınına sahne olacağını belirten Kasap, “Güzel bir çalışma olduğuna inanıyorum, özellikle Pazar günü yoğun bir turist akını olacak. Turizme ivme kazandırmak seçim vaatlerimiz arasındaydı, bu sözümüzü yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir sonraki festivale geldiğinizde aradaki farkı göreceksiniz.” diyerek Beypazarı’nın turizmdeki gelişim sürecine dikkat çekti.

2-001.jpg

"TURİZME İVME KAZANDIRACAĞIZ VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRME ZAMANI"

Festival boyunca Beypazarı’nın meşhur tarhana çorbası, kurusu, havucu ve el emeği ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Bölge turizmi açısından büyük önem taşıyan festival hakkında da konuşan Kasap, “Beypazarı turizmine ivme kazandırmak sadece bir seçim vaadi değildi. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Beypazarı turizmini geliştirmek için yeni çalışmalarımız olacak. Gelecek yılki festivalimize geldiğinizde bunu siz de göreceksiniz.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.