Beypazarı'nda sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu: Vatandaşlar kapalı alanlara sığındı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde sağanak yağış etkili oldu, cadde ve sokaklar göle döndü. Yağış nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Meteoroloji verilerine göre, Beypazarı’nda metrekareye 16,2 kilogram yağış düştü.

Beypazarı'nda sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu: Vatandaşlar kapalı alanlara sığındı
Yayınlanma:

Beypazarı ilçesinin merkezinde etkili olan sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, araçlar ilerlemekte zorlandı. Vatandaşlar iş yerlerine ve kapalı alanlara sığınmak zorunda kaldı. İlçe sakinlerinden Enver Atak, “Şiddetli yağmur yağdı, sokaklardan geçmek adeta imkansız oldu. Dükkanlara ve kapalı alanlara sığındık.” diyerek yaşanan durumu anlattı.

Beypazarı'nda bir gün önce de kuvvetli rüzgar etkili olmuş, bazı çatılar rüzgar nedeniyle hasar görmüştü. Sağanak yağış ve rüzgarın birlikte yarattığı olumsuz hava koşulları ilçede hayatı zorlaştırdı.

Bu arada, Niğde’de de sağanak yağış etkili oldu. Niğde merkez ile Bor, Çamardı ve Çiftlik ilçeleri, Hacıabdullah ve Yıldıztepe beldeleri ile köylerde cadde ve sokaklar sel sularıyla doldu. Bor ilçesi TOKİ Mahallesi'nde yollarda oluşan su birikintisi nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi.

Meteoroloji yetkilileri, sağanak yağışların devam edebileceği uyarısında bulunarak, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.