Büyükşehirin “KPSS Genel Tekrar Kampı”na öğrencilerden büyük ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Benim Hocam Yayıncılık arasında yapılan iş birliği kapsamında bu yıl “KPSS Genel Tekrar Kampı”nın ikincisi düzenlendi. Tekrar kampına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehirin “KPSS Genel Tekrar Kampı”na öğrencilerden büyük ilgi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ABB, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla “öğrenci dostu” uygulamalarını sürdürüyor. Benim Hocam Yayıncılık ile yapılan iş birliği kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen ve 10 gün sürecek olan ücretsiz KPSS Genel Tekrar Kampı”nın 5’inci gününde de öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda her gün 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kampa, Türkiye’nin dört bir tarafından yüzlerce öğrenci katıldı.

ihs-0156.jpg

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının sınav ücretlerini karşılamak, çeşitli hazırlık sınavları düzenlemek gibi çeşitli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrencileri KPSS Genel Tekrar Kampı programında, alanında uzman ve popüler eğitimcilerle buluşturuyor.

ihs-0150.jpg

Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda her gün 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kampa, Türkiye’nin dört bir tarafından yüzlerce öğrenci katılıyor. 3 bin 500’den fazla öğrenciye kapılarını açan Büyükşehir Belediyesi, tam gün yoğun bir programla öğrencileri sınava hazırlıyor.

ihs-0244.jpg

ÖĞRENCİLER MEMNUN!

Kampa katılma için Eskişehir'den gelen öğrenci Sultan Elif Çınar, sabahtan akşama kadar her gün ayrı dersler anlatıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Dersler çok verimli geçiyor. Evde çalışmak isteseydik bu kadar kısa zamanda çok zorlanırdık. Hem yeni insanlar tanıyoruz hem de tekrarlarımızı yapmış oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi bize bu imkânı tanıdığı için çok teşekkür ediyorum.”

Kampın çok faydalı geçtiğini ifade eden Ebru Kurt, Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Melisa Köse, kampın çok verimli geçtiğini ifade ederek, "Kısacık zamanda tekrar etme şansı buldum. Burada birebir hocalarla çalışmak çok güzel. Büyükşehir bize bu imkânı ikinci kez sunduğu için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.