Çamlıdere'de EGO sorunu iş birliğiyle çözüldü: Başkan Adem Ceylan duyurdu

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, göreve geldiklerinde öncelikle çocuklar ve velilerin EGO otobüs seferlerinde yaşadığı saat problemine çözüm bulmak için harekete geçtiklerini belirtti.

Çamlıdere'de EGO sorunu iş birliğiyle çözüldü: Başkan Adem Ceylan duyurdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart Yerel seçimlerinde bağımsız olarak yarışan Adem Ceylan, başkan seçilir seçilmez ilçenin ulaşım sorununa dair girişimlerde bulundu. İlçedeki vatandaşlar tarafından yaşanan EGO seferlerindeki mağduriyeti gidermek için Ankara Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimiyle iletişime geçtiklerini, gerekli talep ve istişareleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Ceylan, yaptığı açıklamada müjdeyi verdi. Çamlıdere Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bir talepte bulundu. Talep, uygun görülerek 610 Çamlıdere-Ulus hattında hizmet veren servislerin saatlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, Ulus'tan hareket eden 610 numaralı servisin hareket saati 15:10'dan 15:30'a, Çamlıdere'den hareket eden servisin saati ise 17:15'ten 17:40'a alındı.

Yapılan saat düzenlemesi 13 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi ve hizmet vermeye başladı. Bu düzenleme ile özellikle okullardan çıkış saatleri farklı olan öğrencilerin EGO servislerinden daha rahat ve etkin bir şekilde yararlanması amaçlanıyor.

Başkan Ceylan, seçildikleri günden itibaren ortak akıl, istişare ve birlikte yönetme anlayışını önemsediklerini, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aynı paydada buluştuklarını belirterek bu iradeyi gösteren Yavaş'a teşekkür etti. Ayrıca, ilgili mağduriyetin çözümünde katkı sunan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.