Çankaya Ahlatlıbel "Türkiye" sesleriyle inledi!

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Türkiye-Gürcistan karşılaşmasını Çankaya Belediyesinin Ahlatlıbel tesislerinde kurduğu dev ekranda izleyen Ankaralılar, "Türkiye" sesleriyle alanı inletip milli coşkuya ortak oldu.

Çankaya Ahlatlıbel "Türkiye" sesleriyle inledi!
Yayınlanma:

Avrupa Futbol Şampiyonası'na F Grubu'ndan katılan ve ilk maçında Gürcistan’la karşı karşıya gelen Türkiye, rakibini 3-1’lik net bir skorla mağlup ederek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı. Çankaya Belediyesi de Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurduğu dev ekranda Çankayalıları milli heyecanla buluşturdu.

cankayamac.jpg

Turnuvanın ilk maçında Gürcistan’ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle 3-1 mağlup eden Millilerin galibiyet sevincine Çankaya’dan yüzlerce vatandaş ortak oldu. Güzel havayı da fırsat bilen Çankayalılar, Almanya’da mücadele eden Millilere Çankaya’dan destek oldu.

cankayamac4.jpg

GRUPTAKİ DİĞER İKİ MAÇ DA AHLATLIBEL’DE

Portekiz ile 22 Haziran Cumartesi günü Türkiye saati ile 19.00’da karşı karşıya gelecek olan Milliler, grubun son maçında Çekya ile 26 Haziran Çarşamba günü Türkiye saati ile 22.00’de ikinci tura çıkmak için mücadele edecek.

cankayamac1.jpg

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını 14 Temmuz’a kadar dev ekranda göstermeyi sürdürecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.