Çankaya Belediye Başkanı Güner, taksici ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, fırsat buldukça sokağa iniyor. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Güner, "Söz verdiğimiz gibi her zaman komşularımızın arasında, sokakta, çarşıda pazarda olmaya devam edeceğiz." diyor.

Çankaya Belediye Başkanı Güner, taksici ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi
Yayınlanma:

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, belediye başkanı seçildiği günden itibaren fırsat buldukça vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

gpumbqwwaaagvru.jpg

TAKSİCİLERİN DERTLERİNİ DİNLEDİ!

Başkan Güner, Çankaya ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde bulunan Yeşiltepe Taksi Durağı'nı ziyaret etti. Taksici esnafıyla sohbet eden Güner, taksici esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeşiltepe Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksici esnafımıza hayırlı işler diledik." dedi.

gpumbquxqaiegaq.jpg

Başkan Güner, taksici esnafıyla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

gpo9jptxeaauwbb.jpg

"SOKAKTA, ÇARŞIDA PAZARDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hüseyin Can Güner ayrıca Emek Pazarı'nıda ziyaret ederek, pazarcı esnafıyla uzun süre sohbet etti. Pazarcıların taleplerini dinleyen Güner, sokağın nabzının tutacağının mesajını verdi.

gpo9jpywcaatlbp.jpg

Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Emek Pazarı’nda kıymetli komşularımızı ve pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Talep ve önerilerini not aldık. Söz verdiğimiz gibi her zaman komşularımızın arasında, sokakta, çarşıda pazarda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

gpo9jpzwaaejeuo.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.