Çankaya Belediyesi Kurban Bayramı'na hazır

Çankaya Belediyesi, Yeşilkent Mahallesi (Mühye) bölgesinde kurban satışı ve kesimi için oluşturduğu alanda hazırlıklarını tamamladı.

Çankaya Belediyesi Kurban Bayramı'na hazır
Yayınlanma:

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, Çankaya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Mühye'deki kurban satış ve kesim alanını düzenleyerek, vatandaşlar ve satıcıların sorunsuz bir bayram geçirmesi için tüm birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

2024-05-29-kurban-alani-hazirlik-ilaclama-9.jpg

İlk olarak kurban satış çadırlarını kuran Çankaya Belediyesi, zabıta kontrolünde önlemler alarak vatandaşların ve satıcıların huzurlu bir bayram geçirmelerini sağladı. Kurban satış ve kesim alanını hazır hale getiren belediye, temizlik ve ilaçlama çalışmalarını da koordineli bir şekilde yürütüyor. Ayrıca, ibadetini gerçekleştirmek için gelecek vatandaşlar için kesim ve paylaşım bölümleri de hazırlandı.

2024-05-29-kurban-alani-hazirlik-ilaclama-16.jpg

Çankaya Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla ilaçlamanın yanı sıra rutin temizlik ve güvenlik çalışmalarını da sürdürüyor. Bayram süresince devam edecek ilaçlama çalışmaları, hem vatandaşların hem de hayvanların sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Bayram boyunca alanda ambulans, ilaçlama, hayvan kontrol ve zabıta araçları hazır bulunacak. Havalı calaska sisteminin kurulu olduğu alanda, hayvan gübreleri ve seyyar tuvaletler her gün düzenli olarak temizleniyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.