Çankaya'da öldürülen Serap Doğan'ın cinayeti hakkında yeni detaylar: Benimle evlenmezsen seni öldüreceğim

Ankara'da Vergi Başmüfettişi Serap Doğan, kendisine saplantılı olduğu ileri sürülen Selahattin Özdemir tarafından silahla vurularak öldürüldü. Doğan'ın, daha önce Özdemir hakkında suç duyurusunda bulunarak uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Çankaya'da öldürülen Serap Doğan'ın cinayeti hakkında yeni detaylar: Benimle evlenmezsen seni öldüreceğim
Yayınlanma:

Serap Doğan, savcılığa verdiği dilekçede, Özdemir'in kendisini sürekli tehdit ettiğini ve elektronik kelepçe ile denetim altına alınmasını talep ettiğini belirtti. Özdemir’in, “Boşanacağım ve seninle evleneceğim. Eğer benimle evlenmezsen iki tane silahım var, bu silahlarla seni öldüreceğim. Emniyette tanıdıklarım var, geçen ay yaptığı şikayeti de sildireceğim" diyerek tehditlerde bulunduğu dilekçede yer aldı.

Doğan, Özdemir’in evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkilerini sonlandırmak istemiş, ancak bunun üzerine tehditlere maruz kalmıştı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Doğan, Özdemir hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Özdemir, uzaklaştırma kararını defalarca ihlal ederek Doğan’a tehditlerini sürdürdü. Doğan, Özdemir’in kendisine, “Senin elini ayağını keseceğim, çok paramı yedin. Ya evleneceğiz ya da paramı vereceksin" gibi tehditlerde bulunduğunu belirtti. Özdemir, bu tehditler üzerine Doğan’dan 55 bin lira almıştı.

Son olayda, Doğan evine yürürken Özdemir’in kendisini takip ettiğini fark etti ve polisi aradı. Ancak polis, "Hakkında yakalama kararı yok, adamı bulsak da nasıl alacağız” diyerek müdahalede bulunamadı. Bu olayın ardından Doğan, Özdemir hakkında tekrar şikayette bulundu. 29 Mayıs tarihinde Özdemir, uzaklaştırma kararına rağmen Doğan’ın evine gitti ve silahla vurarak Doğan’ı öldürdü. Ardından aynı silahla kendini vurarak hayatına son verdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.