Çankaya’nın bakımsız mahallesi

Çankaya Gökkuşağı Mahallesi, yıllardır beklediği hizmetten mahrum kaldı. Çankaya Belediyesi’nden beklediği hizmeti alamayan mahalleli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan destek bekliyor.

Çankaya’nın bakımsız mahallesi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara’da Gökkuşağı Mahallesi’nin derdi bitmiyor… Özellikle 1163. Cadde yıllardır sorunlarla boğuşuyor. Zaman zaman medyada da gündeme gelen Çankaya Gökkuşağı Mahallesi, yaz aylarında etrafı saran otlar, otlar arasında sayıları artan fareler, çocuklar için eksik kalan oyun alanları, parklar ve otomobil park yeri sorunu ile haberlere konu oluyor. Kış aylarında ise yokuşlu yollarında kalan otobüsler, taşan sel suları ve sokak hayvanları ile gündeme geliyor.

untitled-1-002.jpg

ÇOCUKLAR APARTMAN GİRİŞLERİNDE OYNUYOR

Yıllar içinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden (ABB) hizmet alan ama Çankaya Belediyesi’nden beklediği hizmeti göremediğini açıklayan mahalleliler, ‘Vadi Projesi’ hayalinin bir kısmının ABB ile gerçeğe dönüşmesinden memnun. Sel sularıyla ilgili önlemler artırıldı, Gökkuşağı Caddesi’ne de yürüyüş yolu ve park kazandırıldı. Ancak 1163. Cadde’nin görüntüsü görenleri şaşırtıyor. Kaldırımsız, özensiz görüntü hem araçlara hem de yayalara tehlike yaşatıyor.

untitled-1-003.jpg

1163. Cadde günün ilerleyen saatlerinde oluşan karanlıkta ise ‘akşamcıların’ durağı olabiliyor. Ayrıca 1163. Cadde ile 1164. Cadde kesişimindeki boş alana yürüyüş yolu ve park yapılmasını isteyen mahalleli, çocukların apartman girişlerinde oyun oynadığını, sokak hayvanları nedeniyle zaman zaman sorun yaşandığı ifade etti. Bölgeye yapılması istenen projede otomobil park yerinin de unutulmamasını bekleyen mahalleli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan destek istediğini anadolugazete.com.tr’ye iletti.

cankaya.jpeg

(Zaman zaman gündeme gelen Gökkuşağı Mahallesi, gazete haberlerine de konu olmuştu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.