Veysel Tiryaki'ye ziyaretçi akını!

CHP Altındağ İlçe Başkanı Gökhan Urun ve Eski Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye ziyarette bulundu.

Veysel Tiryaki'ye ziyaretçi akını!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, CHP Altındağ İlçe Başkanı Gökhan Urun ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

gabovzdwgaaz8w6.jpg

Tiryaki, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP Altındağ İlçe Başkanı Gökhan Urun, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Nazik ziyaretlerinden ötürü CHP heyetine teşekkür ediyorum." dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı, Eski Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı da makamında ağırladı.

gabm969wuaa3rqi.jpg

Tiryaki, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı, Eski Yozgat Valisi Sayın Kemal Yurtnaç’ı belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için Başkanımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Mobilya Üreticileri ve İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Güler ve yönetim kurulu üyeleri de Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret etti.

gaaqpzgxgaeizcz.jpg

Tiryaki, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mobilya Üreticileri ve İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yavuz Güler ve yönetim kurulu üyelerini misafir ettik. Mobilya sektörünün kalbi Siteler'e ev sahipliği yapan ilçemiz ve sektördeki gelişmeler hakkında konuştuk." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.