CHP İl Başkanlığı Ulus Atatürk Heykeli'nin önünde toplandı

CHP Ankara İl Başkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıl dönümünü Ulus'ta Atatürk Heykeli'ne çelenk koyarak kutladı. CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, burada yaptığı basın açıklamasında Türkiye'nin demokrasi ve özgürlük mücadelesindeki önemini vurgulayarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

CHP İl Başkanlığı Ulus Atatürk Heykeli'nin önünde toplandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü, Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törende konuşma yapan CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, "31 Mart'ta bize verilen görevin farkındayız." dedi.

Ulus Atatürk Heykeli'nde gerçekleştirilen çelenk koyma töreni ve basın açıklamasına katılan Başkan Erkol, TBMM'nin açılışının önemine vurgu yaparak, tüm halkı bu anlamlı etkinliğe davet etti.

23nisan-002.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, törende yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın Türkiye'nin demokrasi ve özgürlük mücadelesindeki önemine dikkati çekti.

Erkol, "31 Mart 2024'te millet bir kez daha 'yeter' dedi ve Cumhuriyet'in kurucu partisini birinci parti yaptı. Bizler 31 Mart'ta bize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Kurucu iradeye saygı duyan herkesi yanımıza çağıracağız ve birlikte yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Tören, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'un yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.