CHP Keçiören'de il danışma kurulu toplantısı yaptı: Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan 'iktidar' çıkışı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir, CHP İl Başkanı Ümit Erkol ve CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç ile birlikte, partinin 4-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek tüzük değişikliği kurultayına yönelik düzenlenen il danışma toplantısına katıldı.

CHP Keçiören'de il danışma kurulu toplantısı yaptı: Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan 'iktidar' çıkışı
Yayınlanma:

CHP'yi bir araya getiren toplantı, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Başkan Mesut Özarslan, resmi X hesabından yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapsayıcı, katılımcı ve demokratik bir yapıya sahip olmasının, Türkiye'nin özgürlük ve adalet içinde bir geleceğe sahip olmasına katkı sağlayacağını belirtti. "Cumhuriyet Halk Partisi ne kadar kapsayıcı, katılımcı ve demokratik bir yapıya sahip olursa, Türkiye de o kadar özgürlük ve adalet içinde olacaktır." diyen Özarslan, CHP'nin ülke genelinde iktidar olma hedefini vurguladı.

Özarslan, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, "Sonuç olarak; ülkemiz CHP ile bir bütün iktidar olacaktır." ifadeleriyle CHP'nin Türkiye'nin geleceğinde oynayacağı kilit role dikkat çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.