‘Çoğunluk’ Ankaralılarla buluşuyor

Ankaralıları 17 Kasım'da yine kendilerinden çokça şeyler bulacağı bir sergi bekliyor. Hikmeti Tabiyeci'nin ‘Ben, Çalışmak ve Hikayelerinizi Beğenmek İçin Yaşıyorum!’ afişiyle duyurduğu sergi için kısa bir süre kaldı.

‘Çoğunluk’ Ankaralılarla buluşuyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Sosyal medyanın hayatımıza kattığı insanlardan olan Hikmeti Tabiyeci, yakın bir zamana kadar Ankara’nın parklarını, elektrik direklerini, banklarını, kuğularını, korkuluklarını sergi salonu gibi kullanarak hayatımıza girmişti.

Yapmış olduğu tasarımlar sosyal medyada en çok konuşulan, en çok paylaşılanlar arasına girmiş, hatta yaptığı esprili grafikler ana akım gazetelerinin Ankara’ya olan “uzaklığı” sebebiyle gerçek sanılarak haber şeklinde okurlarıyla paylaşılmıştı.

Hikmeti Tabiyeci, birkaç sergisinin ardından yeniden Ankaralılarla sevdiği sokaklarda değil, sergi salonlarında buluşmaya hazırlanıyor.

1.jpeg

Çoğunluk – Bir Sosyal Medya Depresyonu ismini verdiği çalışmaları 17 Kasım’dan itibaren Çankaya Fikret Otyam Sanat Merkezi’nde Ankaralılarla buluşacak.

‘Ben, Çalışmak ve Hikayelerinizi Beğenmek İçin Yaşıyorum!’ afişiyle duyurulan çalışmaları için sosyal medya takipçileri şimdiden heyecanlı.

Hikmeti Tabiyeci’nin yaptığı birkaç işi hatırlatmak gerekirse, onu ismen hatırlayamasanız bile Ankaralı olarak muhakkak sokaklarda, sosyal medyada denk geldiğinizi anlayacaksınız.

2.jpg

3.png

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.