Dijital Hayvanat Bahçesi büyükelçileri ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dijital Hayvanat Bahçesi, Başkent'te görev yapan büyükelçileri ağırladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın düzenlediği etkinlik katılımcılar tarafından ilgi gördü.

Dijital Hayvanat Bahçesi büyükelçileri ağırladı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Orman Çiftliği'nde eski hayvanat bahçesinin yerine kurduğu Dijital Hayvanat Bahçesi, büyük ilgi görüyor. Ziyarete açıldığı 3 Şubat tarihinden bu yana 100 binden fazla kişi tarafından ziyaret edilen bu alanın son konukları ise Başkent'te görev yapan büyükelçiler oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe, birçok ülkenin büyükelçisi katıldı.

yavas.jpg

BÜYÜKELÇİLER BURAYI ÇOK BEĞENDİ

El Salvador Büyükelçisi Hector Enrique Jaime Calderon, Dijital Hayvanat Bahçesi'ni çok etkileyici bulduğunu ve çocuklarını buraya getireceğini söyledi. Hollanda-Türkiye Büyükelçisi Joep Wijnands, hayvanat bahçelerinin dijitalleşmesinin yenilikçi ve hayvan dostu bir yaklaşım olduğunu belirterek çocuklar ve yetişkinler için öğretici bir yer olduğunu ifade etti. Zimbabve Büyükelçiliği Politik Danışmanı Dr. Kuda Manganga, teknolojiyi kullanarak hayvanat bahçesi yapmanın yenilikçi olduğunu ve buranın herkes için heyecan verici bir deneyim olacağını düşündüğünü belirtti. Uruguay Büyükelçisi Hugo Cayrus ise dijital hayvanat bahçesini çok güzel ve yenilikçi bir girişim olarak değerlendirerek tebrik etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.