Doğanın Başkenti: Botanik Parkı’nda yeşilin büyüsü

Ankara Botanik Parkı, doğaseverleri büyüleyen bir mükemmellik ve yeşilin bin bir tonunu sunuyor. Başkent\'in kalbinde yer alan bu park, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenler için ideal bir kaçış noktası olma özelliği taşıyor.

Doğanın Başkenti: Botanik Parkı’nda yeşilin büyüsü
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Botanik Parkı, her mevsim ziyaretçilerini etkileyecek birçok bitki türüne ev sahipliği yapıyor. İlkbaharda açan rengârenk çiçekler, yazın serin gölgeleri, sonbaharda solan yapraklarıyla ve kışın karla bembeyaz bir örtü altında uyuyan bitkiler; her dönemde ziyaretçilerini büyülüyor.

1-1-001.jpg

Çankaya’da bulunan Botanik Parkı, sadece doğayla iç içe olmak isteyenler için değil, aynı zamanda piknik yapmak için de uygun bir park. Doğa yürüyüşleri, piknikler, evcil hayvanları gezdirmek ve çalışanların öğle yemeği arasında dinginlikle yemeklerini yiyebilecekleri bir ortam sağlıyor.

1-2-002.jpg

Ankara Botanik Parkı, ziyaretçilerine doğayla iç içe, huzurlu bir ortam sunarken, aynı zamanda doğanın korunması ve takdir edilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Şehir yaşamının karmaşasından uzaklaşmak isteyen herkesi, bu doğal cennete bir yolculuğa davet ediyor.

1-3.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.