EGO yetkilileri Keçiören'de vatandaşların ulaşım sorunlarını dinledi

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanları, Keçiören ilçesindeki ulaşım sorunlarına dair vatandaşlarla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde araya geldi.

EGO yetkilileri Keçiören'de vatandaşların ulaşım sorunlarını dinledi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Keçiören Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde saat 14.00'te ulaşım sorunları sebebiyle toplantı düzenledi. Programa Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve Keçiören'deki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, EGO yetkilileri vatandaşların ulaşım konusundaki taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı. EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, EGO Otobüs İşletmesi Daire Başkanı Yahya Şanlıer, EGO Raylı Sistemler Daire Başkanı Haldun Aydın ve EGO Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Özge Gürsoy, ulaşım hizmetlerini iyileştirmek adına planlanan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Keçiören'deki mahalle muhtarları, özellikle yoğun saatlerde yaşanan otobüs sıkıntıları, durak sayısının yetersizliği, otobüs yetersizliği, ek hat ve trafik yoğunluğu gibi sorunları yetkililere aktardı. Dr. Taylan Engin ise bu sorunların çözümü için çalışmaların hızlandırılacağını ve Keçiören halkının ulaşımda rahatlaması için kısa vadede çeşitli adımlar atılacağını belirtti. Ulaşım sorunları hakkında ilgili konular ile ilgilenileceğini aktardı.

kecioren-ego-bulusmasi.jpg

"AKTARMA ÜCRETLERİ KALDIRILSIN" TALEBİ

Vatandaşlar, taleplerini ve önerilerini EGO yetkilileriyle birebir paylaşma fırsatı buldu. Toplantının ardından EGO yetkilileri, vatandaşlardan gelen geri bildirimlerin dikkate alınarak ulaşım hizmetlerinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti. Aktarma ücretlerinin kaldırılmasını talep eden vatandaşlara yanıt veren EGO yetkilileri, aktarma ücretlerinin ağustos ayında alınan karar ile herkese 5 TL yaptıklarını dile getirdi. Muhtarlar ise mahallelerinin sorunlarını içeren dilekçelerini EGO yetkililerine iletti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.