EGO'dan Başkentray uyarısı: Biz değil TCDD işletiyor

EGO Genel Müdürlüğü, Başkentray ile ilgili artan şikayetlerin ardından açıklama yaptı. EGO, Başkentray hattını kendilerinin değil TCDD'nin işlettiğini belirtti.

EGO'dan Başkentray uyarısı: Biz değil TCDD işletiyor
Yayınlanma:

Başkentray hattının son günlerde tek set olarak hizmet vermesi vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Çift set gelmesi gerekirken tek set gelen trenlere sığamayan yolcular istasyonlarda kalmıştı. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), konuyla ilgili "Teknik arıza" açıklaması yapmıştı. Başkentray ile ilgili artan şikayetlerin ardından EGO Genel Müdürlüğünden de açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkentray hattının işletmesinin TCDD tarafından yürütüldüğünü belirtti.

"BİZ DEĞİL TCDD İŞLETİYOR"

EGO Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Değerli Vatandaşlarımız, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Başkentray hattının işletmesi TCDD tarafından yürütülmektedir ve Kuruluşumuzun bu hizmetle bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu nedenle, Başkentray ile ilgili her türlü istek ve şikâyetin doğrudan TCDD’ye iletilmesi gerekmektedir. Saygılarımızla" denildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.