Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oldu

Kahramankazan Belediyesi’nin Engelsiz Kafe projesi ile engelli bireyler hem topluma kazandırılıyor hem de gelir sağlıyor.

Engelsiz Kafe engelli bireylere gelir kapısı oldu
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyesi'nin özel bireylerin topluma entegre olmasını ve ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği "Engelsiz Kafe" projesi, engelli bireyler için bir gelir kaynağı oldu. Bu kafe, yalnızca gelir sağlamakla kalmayıp, engelli bireylerin sosyalleşerek topluma kazandırılmasına da önemli katkılar sağlıyor. Kahramankazan'ın merkezi bir noktasında yer alan Engelsiz Kafe, hem sıcak hem de soğuk içeceklerin yanı sıra, profesyonel aşçılar tarafından özenle hazırlanan çeşitli kekler, pastalar, kurabiyeler ve ızgaralar sunarak her bütçeye uygun seçenekler sağlıyor. Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan bu mekân, hem lezzetli ikramlarıyla hem de sosyal sorumluluk bilinciyle bölge halkının beğenisini kazanıyor.

whatsapp-image-2024-08-30-at-14-57-51-1.jpeg

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİ TOPLUMA KAZANDIRIYORUZ

Kahramankazan'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan özel bireylerin istihdam edilerek topluma kazandırılmasını sağladıklarını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: "İlçemizde yaşayan özel bireyleri topluma kazandırdığımız Engelsiz Kafe'miz Kahramankazan'da ikamet eden vatandaşların bakış açılarını değiştirerek engellerin birlikte aşılacağını göstermemize olanak sağlıyor. Aileleri ve arkadaşları ile hoş vakit geçirmek isteyen vatandaşların ilk tercihleri arasında yer alan Engelsiz Kafe'miz gelen misafirlerine zengin menü içeriği ile hizmet veriyor. Özel bireylerin hem kazanç sağladığı hem de sosyal hayatlarını renkli hale getirdiği işletmemiz yenilenen hizmet anlayışı, eşsiz lezzetleri ve güler yüzlü personeliyle sizleri bekliyor. Sevgi varsa, engel yoktur. " dedi.

whatsapp-image-2024-08-30-at-14-57-51.jpeg

KAFE UYGUN FİYATLARLA KİRALANABİLİYOR

Engelsiz Kafe'nin sabah 09:00'dan 00.00’a kadar hizmet verdiğini belirten Başkan Çırpanoğlu, kafenin tüm masraflarının Kahramankazan Belediyesi tarafından karşılandığını vurguladı. Söz, nişan, toplantı gibi etkinlikler için uygun fiyatlarla ev sahipliği yapan Engelsiz Kafe, ziyaretçilerine çocuk oyun alanı, kutu oyunları, kitaplık, VIP salon, açık ve kapalı oturma alanları gibi pek çok olanak sunarak keyifli vakit geçirme imkanı sağlıyor. Misafirlerini memnuniyetle ağırlamaya hazır olan bu mekân, her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor.

whatsapp-image-2024-08-30-at-14-57-51-3.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.