Erdal Beşikçioğlu: ''Can dostlarımızı belediyede görevlendireceğim''

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, hayvan severler ile Etimesgut Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen toplantıda buluştu. Beşikçioğlu, hükümetin sokak hayvanlarına yönelik aldığı kararlar karşısında izledikleri çözüm yollarını detaylı bir şekilde anlattı. Toplantıya çok sayıda hayvan sever katılım gösterdi.

Erdal Beşikçioğlu: ''Can dostlarımızı belediyede görevlendireceğim''
Yayınlanma:

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Erdal Beşikçioğlu, "Hiçbir şart altında katliamdan yasa olmayacağı kanaatindeyim. Her zaman doğruluk ve dürüstlükten yanayım. Bu sebeple milletin parasının millete harcanması gerektiği düşüncesindeyim. İktidara geldiğimizde, eski yönetimle ilgili bir takım hesapları kontrol ettik. Son altı ayda Veterinerlik Müdürlüğü tarafından harcanan para toplamda 12 milyon TL! Ruhsatı olmayan bir hastane açmışlar ve buraya kadro vererek bir takım insanları son bir ayda işe almışlar.

Biz de doğal olarak müdürü ve bu arkadaşları görevden aldık ama karşılığında hakkımızda asılsız iddialar ortaya attılar. 'Hastaneyi kapattılar, herkesi ekmeğinden ettiler, hayvanları zehirliyorlar' gibi söylemlerde bulundular. Tabii ki usule uygun olmayan hiçbir şeyi kabul etmiyoruz. İyi niyetle ve araştırarak yaptığımız her şeyi eleştirdiler. Ancak aldığımız kararların gerçek nedeni budur." dedi.

Hayvan severler, Beşikçioğlu'nun açıklamalarını büyük bir ilgi ile dinledi ve asılsız haberlerin iç yüzünü öğrendi.

erdal.jpg

YENİ DÖNEMDE NELER YAPILACAK?

Beşikçioğlu, "Yeni Veteriner Müdürümüz Faruk Bey'i sizlerle tanıştırmak istiyorum. Kendisi Türk Ordusunun mayın arama köpeklerinin eğitmenidir. Sokak hayvanları hakkında alınmış olan bu karar karşısında can dostlarımızın eğitim sürecini Faruk Bey sayesinde sağlayacağız. Barınaklarımız rehabilitasyon ve eğitim merkezlerine dönüşecek. Ayrıca, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Bölümü bu süreçte bilgi ve birikimleri ile bizlerin yanında olacak. Sizler de can dostlarımızı alıp getireceksiniz ve birlikte hareket edeceğiz. Sonrasında ise; can dostlarımızı belediyede görevlendireceğim. Belediyemizin Fen İşlerinin garajında, Park Bahçelerin garajında, Tır Otoparkımızın garajında, Sosyal tesislerimize ve Belediyemizin onlarca binasına sahip çıkacak can dostlarına, bekçilere ihtiyacımız var. İlçedeki saldırgan hayvanların hepsi ilçemizin dönüşümü gibi dönüşecek. Bu konuda örnek bir ilçe olacağız" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.