Erdal Beşikçioğlu yeni dönem projelerini sıraladı!

Etimesgut'un yeni Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, bugün yapılan devir teslim töreniyle görevine resmen başladı. Beşikçioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla yeni dönemde yapacağı projeleri açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu yeni dönem projelerini sıraladı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da yerel seçimler sonrası Türkiye haritasının rengi değişirken, Ankara'da da birçok ilçe belediye başkanlığında el değiştirdi. Bu ilçelerden bir tanesi olan Etimesgut'da da 3 dönem belediye başkanlığı yapan Enver Demirel koltuğunu tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu'na bıraktı.

BEŞİKÇİOĞLU YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Etimesgut'un yeni başkanı Beşikçioğlu, son günlerde yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Etimesgut'tun eksiklerini tanımlayan ve önümüzdeki dönemde bunları hayata geçireceğini duyuran Beşikçioğlu, öncelikle ''Eryaman Metrosu ile Çayyolu Metrosu'nu bağlayacak raylı sistem projesini Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağız.'' dedi.

İlçedeki öğrenci yurdu sorununa da dikkat çeken Beşikçioğlu: ''Etimesgut'ta 3 tane üniversite var, ayrıca diğer üniversiteler de komşu ilçelerde ama Etimesgut'ta 1 tane bile öğrenci yurdumuz yok. Öğrenci yurdu açacağız.'' diyerek yeni öğrenci yurdunun sinyalini verdi.

Etimesgut'ta sosyal ve kültürel faaliyetlerin de artırılacağını da dile getiren Beşikçioğlu, Vali filmindeki gibi vatandaşlarla doğrudan iletişime geçen bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini duyurdu.

ENVER DEMİREL'DEN BEŞİKÇİOĞLU KARŞITI MESAJ!

Seçim sürecinde Enver Demirel'e ziyarette bulunan Beşikçioğlu, ilçe sakinlerine kendisiyle ilgili olumsuz mesaj gönderen Enver Demirel'i eleştirerek: ''Tam da kendilerine yakışan bir mesaj'' paylaşımını yapmıştı. Bugün gerçekleşen devir teslim töreniyle Erdal Beşikçioğlu mührü alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Eski başkan Enver Demirel ise devir teslim törenine katılmadı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.