Eskişehir Vali Yardımcılığı'na atanan Çubuk Kaymakamı Adem Keleş veda etti: Belediye Başkanı Baki Demirbaş'a teşekkür

Eskişehir Vali Yardımcılığı'na atanan Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, görev süresi boyunca başarılı işbirliği ve kamu hizmetlerindeki katkıları nedeniyle Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.

Eskişehir Vali Yardımcılığı'na atanan Çubuk Kaymakamı Adem Keleş veda etti: Belediye Başkanı Baki Demirbaş'a teşekkür
Yayınlanma:

Ziyaret sırasında, Adem Keleş, Belediye Başkanı Demirbaş’a, işbirliği ve kamu hizmetleri alanındaki başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi takdim etti. Keleş, Demirbaş’ın görev süresince ortaya koyduğu özverili çalışmaları ve yerel yönetimle kurduğu etkili işbirliği nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında, hem Keleş hem de Demirbaş, gelecekteki projeler ve işbirlikleri üzerine de görüş alışverişinde bulundu. Keleş, Çubuk ilçesinin gelişimine katkıda bulunan belediye çalışmalarını takdirle karşıladığını ve bu tür işbirliklerinin devam etmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Adem Keleş, 17 Eylül 2019 tarihinde başladığı Çubuk Kaymakamlığı görevine veda etti.

Keleş Esenboğa Havalimanındaki veda yemeğinde" Çubuklu hemşehrilerimize etkin, süratli ve tarafsız hizmet vermek için gayret gösterdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.